Friday, 12 August 2011

aku

Assalamualaikum...

ok ini 1st entry aku..nervous gak rsa tulis entry nih ha2..tak tau phal..ape r aku nih,tuls entry pun nervous he2

ok2,utk 1st entry nih aku tak tau nak tulis ape,jadi aku mrapu2 jer la

aku buat blog nih sje jer nak kongsi ape yg berlaku dalam hdup aku...kongsi cter la bkan kongsi duit ker ape r..
aku buat blog nih pkul 5 td..tpi lmbat skit nk post 1st entry nih,sbab chuak ngan respon blogger2 yg laen...aku nak click kat "create a blog" pun nervous gak(pehal lar mamat nih nak nervous je keje dye)..

aku rsa ckup r aku mrapu..korang pun dh bosan bce rsanye XD

ok psanan kpada blogger2 yg view blog aku(ade ke org view blog aku), kalau tak kberatan bgi r 2,3 komen kat aku...kire pakai bakar smangat aku untk tulis lbih bnyak entry r XD..kalau korang taknak komen,korang follow jer aku,snang cter...haha ;p

No comments:

Post a Comment